Misiunea Noastra

VIZIUNEA SECS

Viziunea noastră este a unei societăţi în care fiecare individ are acces liber la informare, educaţie şi servicii de calitate, motiv pentru care, prin întreaga noastră activitate, promovăm principiile vieţii asociative şi egalitatea şanselor indiferent de orientare sexuală, etnie, religie cu respectarea diferenţelor culturale.

VALORILE SECS

Noi credem că sănătatea sexuală și cea a reproducerii sunt integrate în starea de bine fizică, mentală și socială a oricărei persoane.
Noi credem că fiecare individ are dreptul de a lua decizii personale, având acces la informație și fără a fi constrâns în legătură cu viața sa sexuală și reproductivă.
Noi susținem dreptul fiecărei persoane la demnitate, intimitate și acces la servicii de sănătate sexuală și a reproducerii de cea mai bună calitate.

MISIUNEA SECS

Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală este o organizaţie neguvernamentală, apolitica romaânească, care militează pentru promovarea şi respectarea accesului liber al fiecărei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educaţie pentru sănătate şi servicii complexe, integrate şi de calitate în domeniul sănătăţii reproducerii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s